KosovaLive360

Sporti

image

e dielë, 11 Mars, 2018

Gara e skijimit, Kupa e Gjeravicës 2018

Komuna e Deçanit në bashkëpunim me Federatën Skitare të Kosovës organizuan garën e skijimit “Kupa e Gjeravicës 2018”,  vendin e parë e fitoi Arbi Popovci. Të gjitha rrugët ditën e shtunë të dergonin në Bjeshkën e Belegut. Pas 14 viteve  Komuna e Deçanit në bashkëpunim me Federatën Skitare të Kosovës organizuan garën e skijimit “Kupa e Gjeravicës

e mërkurë, 7 Mars, 2018

Licencohet Federata e Sporteve Universitare të Kosovës

Edhe një federatë e re licencohet nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, ministri Kujtim Gashi i dorëzoi licencën për zhvillimin e veprimtarisë Federatës së Sporteve Universitare të Kosovës. Gashi gjatë takimit me kryetarin e kësaj Federate,

e dielë, 4 Mars, 2018

Pingpong: Karabaxhaku dhe Zeqiri fitues të turneut ‘Adem Jashari’

Sot, në sallën e pingpongut në Prishtinë, u mbajt turneu tradicional Adem Jashari, morën pjesë 70 pingpongistë dhe pingpongiste nga Kosova. Garat u zhvilluan në sistem eleminimi me tri të fituara. Që nga fillimi pat mjaft ndeshje

e premte, 2 Mars, 2018

Përmirësimi i infrastrukturës dhe sporti në tërësi prioritet i Ministrisë dhe Qeverisë

Federata e Futbollit e Kosovës ka mbajtur Kuvendin e radhës të Punës. Në Kuvend ka marrë pjesë edhe Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, i cili konfirmoi përkrahjen e tij personale dhe të ministrisë në

e premte, 2 Mars, 2018

Anulohet gara e skijimit “Kupa e Gjeravicës 2018”

Për shkak të temperaturave të ulëta, reshjeve të shiut anulohen garat e skijimit “Kupa e Gjeravicës 2018” Edhe përkundër përkushtimit të Federatës dhe Komunës së Deçanit dhe të të gjithë të përfshirëve në mirëmbajtjen e rrugës si

e dielë, 18 Shkurt, 2018

Rrahman Ademaj dhe Nehare Janjeva kampion për 10 vjetorin e Pavarësisë

ë shtunën FPPK organizoi turneun për nderë të 10 vjetorit të Ditës së Pavarësisë së Kosovës, e që ishte edhe fillimi i aktiviteteve të FPPK-së për vitin 2018. Në sallën e pingpongut në pallatin e rinisë n;

Faqe 6 nga 1790 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 1,790