KosovaLive360

Sporti

image

e premte, 23 Mars, 2018

Merret vendim që Shtëpia e Sportit të kalojë në pronësi të MKRS-së

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme ka marrë vendim që të autorizojë Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit që të ndërmarrë tërë veprimet e nevojshme për shpronësimin e pronës së paluajtshme, përkatësisht Shtëpisë së Sportit në Prishtinë. Objekti në të cilin janë të vendosur Departamenti i Sportit, Komiteti Olimpik i Kosovës dhe shumica e

e hënë, 19 Mars, 2018

MKRS ndan 10 mijë € për medalisten e artë, Gentiana Beqa

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit (MKRS), Kujtim Gashi, në një ceremoni të organizuar, ka bërë e ndarjen e shpërblimeve për sportisten Gentiana Beqa dhe trajnerin e saj Elvin Beqa. Sportistja Gentiana Beqa ka pranuar shpërblimin dhe

e dielë, 18 Mars, 2018

Pingpong: Rrahman Ademaj dhe Linda Zeqiri kampion të Kosovës për vitin 2018

Në sallën e Pingpongut në Prishtinë u mbajt Kampionati individual i Kosovës për seniorë. Dje u zhvilluan ndeshjet në disiplinat e çifteve për femra dhe për meshkuj si dhe garat individuale për meshkuj faza e grupeve, ndërsa

e mërkurë, 14 Mars, 2018

MKRS ndan bursa për shpresat olimpike në vlerën totale prej 18 mijë €

Në kuadër të përkrahjes së drejtpërdrejtë të talentëve dhe shpresave të sportit në Kosovë, ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka nënshkruar vendimet për dhjetë përfituesit e bursave për Shpresat Olimpike dhe Paraolimpike të Kosovës.

e martë, 13 Mars, 2018

Caktohen vlerat financiare të pikëve për sportet kolektive dhe individuale

Në vazhdën e konkretizimit të legjislacionit për sportin dhe financimin e federatave sportive, sportistëve dhe trajnerëve, Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka nënshkruar sot dy vendime. Me njërin vendim caktohet vlera financiare e poentimit

e hënë, 12 Mars, 2018

Mblidhen donacionet për alpinisten Uta Ibrahimi, t’i pushton Himalajet

Kampanja për mbledhje të fondeve për pushtimin e 14 majave të Himalajeve nga alpinistja, Uta Ibrahimi përmes platformës Kosova Ideas, ka arritur fundin. Me një rekord të mbështetësve, nga e gjithë bota, shuma e arritur nga kjo

Faqe 5 nga 1790 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 1,790