KosovaLive360

Sporti

image

e premte, 30 Mars, 2018

Dy Federata tjera nënshkruan memorandum me MKRS-në

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, sot ka nënshkruar edhe dy memorandume tjera bashkëpunimi, me Federatën e Bodybuldingut dhe Fitnesit dhe me Federatën e Peshëngritjes të Kosovës. Në bazë të këtyre memorandumeve të nënshkruara sot, Federata e Bodybuldingut dhe Fitnesit mbështetet financiarisht me mbi 34 mijë euro, marrëveshje të cilën e nënshkroi kryetari

e enjte, 29 Mars, 2018

Nënshkruhen edhe gjashtë memorandume me federatat e sportit

Në kabinetin e Ministrit të Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, sot janë nënshkruar edhe gjashtë memorandume bashkëpunimi tjera, me Federatën Sportive të Punëtorëve të Kosovës, Federatën e Çiklizmit të Kosovës, Federatën e Boulingut e Kosovës, Federatën

e enjte, 29 Mars, 2018

Nisin proceduat për shpronësim në Bërnicë për klubin e futbollit të femrave “Kosova”

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e 38-të të radhës, ka marrë vendim për dhënien e autorizimit Klubit të Futbollit Kosova që të ndërmarrë veprimet e nevojshme për kryerjen e veprimeve përgatitore për shpronësimin e pronës së paluajtshme

e mërkurë, 28 Mars, 2018

Katër federata nënshkruan memorandum me MKRS-në

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka nënshkruar memorandume edhe me katër federata tjera të sportit me qëllim të mbështetjes së financiare të tyre në realizimin e programin që kanë planifikuar për vitin 2018. Memorandume

e martë, 27 Mars, 2018

Edhe katër federata sigurojnë mbështetjen financiare nga MKRS për këtë vit

Në vazhdën e nënshkrimit të memorandumeve me federatat sportive, Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka nënshkruar memorandume bashkëpunimi me Federatën e Xhudos të Kosovës (FXHK), Federatën e Notit të Kosovës (FNK), Federatën e Skitarisë

e hënë, 26 Mars, 2018

MKRS nënshkruan memorandum bashkëpunimi me KOK, FBK dhe FHK

Pas miratimit të akteve normative, të cilat rregullojnë procedurat dhe mënyrën e financimit të federatave sportive në vendin tonë, Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka nënshkruar memorandume bashkëpunimi Komitetin Olimpik të Kosovës (KOK), Federatën

Faqe 4 nga 1790 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1,790