KosovaLive360

Sporti

image

e hënë, 7 Maj, 2018

Karateisti Nishevci përkrahet nga MKRS

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka pritur sot në takim karateistin Herolind Nishevci, me ç’rast është nënshkruar një memorandum bashkëpunimi për mbështetje financiare të përgatitjes së sportistit për gara. Sipas këtij memorandumi, karateisti Nishevci mbështetet financiarisht me 7 mijë e 200 euro. Mbështetja financiare bëhet me qëllim të realizimit të synimeve të

e mërkurë, 2 Maj, 2018

MKRS: Kosova, organizatore e Javës Evropiane të Sportit, prej 23 deri 30 shtator

Për herë të parë, Kosova do të jetë nikoqire e Javës Evropiane të Sportit, nga 23 deri 30 shtator të këtij viti. Kjo iniciativë e Komisionit Evropian për të promovuar sportin dhe aktivitetin fizik në tërë Evropën,

e dielë, 29 Prill, 2018

Haradinaj: Gjysmëmaratona e Prishtinës ka marrë fizionominë e vet, tash është garë ndërkombëtare

Në Kosovë për 18-tën herë me radhë, po mbahet Gjysmëmaratona e Prishtinës, në të cilën po merr pjesë edhe kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, që shënon edhe rastin e parë të pjesëmarrjes së një Kryeministri

e enjte, 26 Prill, 2018

Gashi: Mbështetja financiare për sportin dhe sportistët realizim i politikave tona programore

Në vazhdën e mbështetjes financiare për sportin dhe sportistët, sot në kabinetin e ministrit Kujtim Gashi, mes MKRS-së dhe Komitetit Paraolimpik të Kosovës është nënshkruar një memorandum bashkëpunimi. Sipas këtij memorandumi, Komiteti Paraolimpik i Kosovës, për realizimin

e mërkurë, 25 Prill, 2018

MKRS investon 500 mijë euro për sportin në Ferizaj

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi është pritur sot në takim nga kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu. Në këtë takim, mes MKRS-së dhe Komunës së Ferizajt janë nënshkruar dy memorandume bashkëpunimi për mbështetjen

e hënë, 23 Prill, 2018

MKRS mbështet financiarisht trajnerët që kanë realizuar suksese në garat ndërkombëtare

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka nënshkruar sot memorandume bashkëpunimi me trajnerët sportiv, Driton Kuka, Shqipe Zogiani, Asdren Ahmeti dhe Burim Vraniqaj. Trajneri Driton Kuka nënshkroi memorandumin e bashkëpunimit për mbështetjen financiare në vlerën

Faqe 2 nga 1790 1 2 3 4 5 6 7 1,790