KosovaLive360

Grupi Parlamentar i Lidhjes Demokratike të Kosovës kanë dërguar telegram ngushëllimi për vdekjen e ish-deputetit të Kuvendit të Kosovës, kolegut Kujtim Paçakut.

“Me dhembje të thellë morëm lajmin për vdekjen e papritur të kolegut dhe veprimtarit Kujtim Paçakut.

Kujtimi ishte shembull i sjelljes, komunikimit dhe artikulimit, në Kuvendin e Kosovës, në aktivitetet e komunitetit të tij dhe kudo që ishte.

Ngushëllime familjes Paçaku miqve e bashkëveprimtarëve dhe qytetarëve të Kosovës”.

Të Rekomanduara