KosovaLive360

Ermal Meta dhe Fabrizio Moro janë shpallur fitues të festivalit Sanremo, me këngën e tyre “Non mi avete fatto niente”. Kënga e Metës u përzgjodh si ma e dëgjuara në këtë festival dhe ishte një himn kushtuar jetës kundër akteve terroriste.

Kënga e Ermal Metës është pezulluar nga drejtuesit e festivalit pas akuzave se bashkautori i këngës Andrea Febo pranoi se kishte marrë një pjesë nga refreni i një kënge të prezantuar në Festival 2 vjet më parë e cila nuk ishte pranuar dhe që nuk ishte publikuar, por më pas është rikthyer.

Kjo këngë do ta përfaqësojë Italinë në Eurovizion.

Të Rekomanduara