KosovaLive360

Në kuadër të luftimit të kontrabandës me produkte të duhanit njësit e antikontrabandës kanë ndaluar një automjet VW kombi me targa kosovare e drejtuar nga një shtetar kosovar.

Gjatë kontrollit në automjet janë gjetur produkte të duhanit dhe menjëherë në bashkëpunim me organet hetuese është kontrolluar edhe shtëpia e vozitësit ku janë gjetur sasi tjera të duhanit.

Gjithsejtë produkte të duhanit për të cilat mallra i lartcekuri nuk ka pasur mbulesë dokumentacioni dhe dyshojmë se janë të kontrabanduara.

Të Rekomanduara